Suomen Varainhankintatoimisto

TYÖNTEKIJÄKSI

Rekrytoimme jatkuvasti
uusia työntekijöitä.
Liity joukkoomme!

-

Hae työpaikkaa

Alla näet avoinna olevat työpaikkamme.

Jollet löydä haluamaasi avointa paikkaa, voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Ole rohkeasti yhteydessä!

Työntekijöiltämme edellytämme positiivista ja vastuullista asennetta, motivaatiota onnistua sekä sitoutumista asiakkainamme olevien järjestöjen arvoihin.

Avoimet työpaikat

 • Avoin hakemus
  Avoimessa hakemuksessa mainitse, minkälaiseen työtehtävään haluaisit. Otamme sinuun yhteyttä kun seuraavan kampanjan rekrytointi alkaa. Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen: toimisto@svht.fi.
 • SOS-Lapsikylän D2D-kampanja 2017

  Hei sinä sanavalmis ja positiivinen maailmanparantaja! Haetko joustavaa ja merkityksellistä työtä reilulla palkalla? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi feissarimme ja tärkeä osa SOS-Lapsikylän toimintaa!

  Haemme nyt uusia kasvoja ammattitaitoisiin ja energisiin tiimeihimme Helsinkiin, Lahteen, Tampereelle, Turkuun, Jyväskylään, Ouluun, Hämeenlinnaan, Lappeenrantaan, Mikkeliin, Joensuuhun, Kuopioon, Kouvolaan ja Savonlinnaan.

  Mitä feissarin työ sisältää?

  Feissarin tehtävänä on kohdata ihmisiä ovilla oman paikkakuntansa asuinalueilla ja antaa heille mahdollisuus vaikuttaa huostaan otettujen suomalaislasten elämään konkreettisesti ja tehokkaasti. Työssään feissari vetoaa ihmisiin tavoitteenaan saada heidät sitoutuneiksi SOS-Lapsikylän kuukausilahjoittajiksi. Feissarit työskentelevät 5 tuntia päivässä ma-pe kello 15.30-20.30. Työ on tuntipalkallista (12€/h + iltalisät kello 18 jälkeen).

  Työ ei vaadi aikaisempaa työkokemusta, mutta rohkea ja iloinen asenne on hakijalle edellytys. Koulutamme työhön perusteellisesti, ja tiimeissämme ei kenenkään tarvitse jäädä yksin. Feissarina pääset myös osaksi ammattimaista järjestövarainhankinnan työyhteisöämme.

  Tarjoamme sinulle:

  -Hyvän tuntipalkan (12€/h + iltalisät kello 18 jälkeen).
  -Mukavat ja rennot työkaverit (takuulla!)
  -Joustavat työajat (toivomme vähintään kolmea työvuoroa viikossa).

  Sovellut työhön jos olet:

  -Sitoutunut SOS-Lapsikylän arvoihin.
  -Mainio tyyppi.

  Miksi SOS-Lapsikylä?

  Suomessa lähes 18 000 lasta ei voi asua omassa kodissaan. Lisäksi yli 87 000 lasta tarvitsee muuta lastensuojelun apua ja tukea. SOS-Lapsikylä pyrkii antamaan näille lapsille mahdollisuuden elää mahdollisimman tavallista lapsuutta. Toiminnan ytimenä ovat SOS-Lapsikylissä olevat kodit, joissa lapsen on mahdollista kasvaa sijaisperheessä, mikäli vanhemmat eivät yksin pysty huolehtimaan lapsistaan.

  Työskentelemme myös tukea tarvitsevien perheiden kanssa, jotta mahdollisimman moni lapsi voisi kasvaa omien vanhempiensa kanssa. Tavoitteemme on, että lapset saavat olla lapsia, tuntea olevansa rakastettuja ja turvassa.

  Suomen SOS-Lapsikylä on osa kansainvälistä, yli 130 maassa toimivaa SOS Children’s Villages -järjestöä. SOS-lapsikylissä ja -nuorisokodeissa asuu maailmanlaajuisesti yli 80 000 lasta ja nuorta, ja työstämme hyötyy yli kaksi miljoonaa ihmistä.

  SOS-Lapsikylän D2D-kampanjan toteuttaa Suomen Varainhankintatoimisto (www.svht.fi).

  Käsittelemme kaikki hakemukset kahden viikon kuluessa ja vastaamme kaikille hakijoille.

  Lähetä meille avoin hakemus ja CV osoitteeseen rekry@svht.fi. Muista mainita hakemuksessasi, mihin kaupunkiin haet töihin.

 • World Visionin F2F-kampanja 2017

  Hei sinä sanavalmis ja positiivinen maailmanparantaja!

  Haetko joustavaa ja merkityksellistä työtä reilulla palkalla? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi feissarimme ja tärkeä osa Suomen World Visionin toimintaa!

  Haemme nyt uusia kasvoja ammattitaitoisiin ja energisiin tiimeihimme Helsinkiin, Lahteen, Tampereelle, Turkuun, Jyväskylään, Ouluun, Hämeenlinnaan, Lappeenrantaan, Mikkeliin, Joensuuhun, Kuopioon, Kouvolaan ja Savonlinnaan.

  Mitä feissarin työ sisältää?

  Feissarin tehtävänä on kohdata ihmisiä kadulla ja tarjota heille mahdollisuus tukea World Visionin työtä kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten puolesta. Työssään feissari vetoaa ihmisiin tavoitteenaan saada heidät World Visionin kuukausilahjoittajiksi.

  Feissarit työskentelevät 5-6 tuntia (esim. klo 11-16 tai 11-17) päivässä ma-pe.

  Työ on tuntipalkallista (12€/h).

  Työ ei vaadi aikaisempaa työkokemusta, mutta rohkea ja iloinen asenne on hakijalle edellytys. Koulutamme työhön perusteellisesti, ja tiimeissämme ei kenenkään tarvitse jäädä yksin. Feissarina pääset myös osaksi ammattimaista järjestövarainhankinnan työyhteisöämme.

  Tarjoamme sinulle:

  • Hyvän tuntipalkan (12€/h).
  • Mukavat ja rennot työkaverit (takuulla!)
  • Haasteellisen mutta palkitsevan ja sosiaalisen työn merkityksellisten asioiden parissa.

  Sovellut työhön jos olet:

  • Sitoutunut World Visionin arvoihin.
  • Mainio tyyppi.

  Miksi World Vision?

  SSuomen World Vision on voittoa tavoittelematon yhdistys, yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä, World Visionia.

  Parannamme lasten elinoloja ja oikeuksia Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Apu tavoittaa tällä hetkellä noin 570 000 avuntarvitsijaa, joista yli puolet on lapsia.

  Kuukausilahjoittajien tuki ohjataan eniten apua tarvitseville alueille Suomen World Visionin ohjelmatyön puitteissa, jotta lapset ympäri maailmaa saisivat ravitsevaa ruokaa, puhdasta vettä, koulutuksen ja kunnolliset terveyspalvelut.

  Lisää tietoa: www.worldvision.fi

  Lähetä meille avoin hakemus ja CV osoitteeseen rekry@svht.fi tai täytä tällä sivulla oleva hakulomake. Käsittelemme kaikki hakemukset kahden viikon kuluessa ja vastaamme kaikille hakijoille.

 • Televarainhankkijaksi 2017

  Etsimme Helsingin tiimiimme televarainhankkijoita tekemään tärkeää työtä eri kansalaisjärjestöille.

  Kampanjasta riippuen työ on uusien kuukausilahjoittajien rekrytointia, lahjoitussummien korotussoittoja tai muita lahjoituksiin liittyviä, puhelimitse tehtäviä toimenpiteitä. Työ on osittain myynnin kaltaista, tulostavoitteellista työtä.

  Työhön liittyy myös kirjallista raportointia, joten hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito ovat työn edellytyksenä. Työn onnistumisen kannalta tärkeitä piirteitä ovat myös sosiaalisuus, positiivisuus ja sinnikkyys.

  Arvostamme aikaisempaa työkokemusta myynnin, markkinoinnin, varainhankinnan tai järjestöjen parista, mutta ne eivät ole työn edellytyksenä.

  Suomen Varainhankintatoimisto on kansalaisjärjestöjen ja muiden toimijoiden varainhankintaan erikoistunut konsultointiyritys.

  Lisätietoja: www.svht.fi

  Tarjoamme sinulle:

  – Hyvän tuntipalkan (12€/h).
  – Mukavat ja rennot työkaverit (takuulla!)
  – Joustavat työajat (toivomme vähintään kolmea työvuoroa viikossa).

  Sovellut työhön jos olet:

  – Motivoitunut onnistumaan ja sinulla kyky motivoida muita samaan.
  – Hyvän suullisen suomen kielen taidon osaava.
  – Mainio tyyppi.

  Lähetä vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen toimisto@svht.fi.

  Lisätietoja televarainhankkijan työstä antaa Janne Räikkönen, 040 7009963 tai toimisto@svht.fi

  Käsittelemme kaikki hakemukset ja vastaamme kahden viikon sisällä kaikille hakijoille.

Työntekijämme kertovat

SVHT:lla työskentely on ollut yksi elämäni parhaista kokemuksista! Parasta työssäni on työyhteisö: olen aina kokenut saavani arvostusta tekemästäni työstä, kannustavat esimiehet ja huiput työkaverit. SVHT on enemmän kuin työpaikka. SVHT on perhe.

– Ulpu

Aidosti sydämellisten ja ammattitaitoisten pomojen kanssa ei ole hetkeäkään tylsää.

– Linda

SVHT työnantaja on ollut mahtava kokemus jo työhaastattelusta lähtien. Yrityksessä on osaavat esimiehet ja olen saanut työhöni laajan koulutuksen, töihin liittyviin kysymyksiin saa aina myös vastauksen. Unohtamatta parhaita työkavereita, joustavuutta ja kokemusta varainhankinnasta!

– Pete

SVHT:ssa yhdistyvät asiantuntevat pomot, kiinnostavat kampanjat sekä kannustava tuki työntekijöille.

– Mari