Suomen Varainhankintatoimisto

TYÖNTEKIJÄKSI

Rekrytoimme jatkuvasti
uusia työntekijöitä.
Liity joukkoomme!

-

Hae työpaikkaa

Alla näet avoinna olevat työpaikkamme.

Jollet löydä haluamaasi avointa paikkaa, voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Ole rohkeasti yhteydessä!

Työntekijöiltämme edellytämme positiivista ja vastuullista asennetta, motivaatiota onnistua sekä sitoutumista asiakkainamme olevien järjestöjen arvoihin.

Avoimet työpaikat

 • Avoin hakemus
  Avoimessa hakemuksessa mainitse, minkälaiseen työtehtävään haluaisit. Otamme sinuun yhteyttä kun seuraavan kampanjan rekrytointi alkaa. Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen: toimisto@svht.fi.
 • Luonnonsuojeluliiton F2F/D2D-kampanja

  Hei sinä sanavalmis ja positiivinen luonnonsuojelija! Haetko joustavaa ja merkityksellistä työtä reilulla palkalla? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi feissarimme ja tärkeä osa Suomen luonnonsuojeluliiton toimintaa!

  Haemme nyt uusia työntekijöitä ammattitaitoisiin ja energisiin tiimeihimme Helsinkiin, Lahteen, Tampereelle, Turkuun, Seinäjoelle, Jyväskylään, Ouluun, Hämeenlinnaan, Lappeenrantaan, Mikkeliin, Joensuuhun, Kuopioon, Kouvolaan ja Savonlinnaan.

  Mitä feissarin työ sisältää?
  Feissarin tehtävänä on kohdata ihmisiä ja antaa heille mahdollisuus tukea Suomen luonnonsuojeluliiton työtä suomalaisen luonnon puolesta. Feissarit työskentelevät 5-6 tuntia työvuorossa välillä ma-pe.

  Työtä voi tehdä päivä- tai iltavuorossa (päivävuoro 11-17 tai iltavuoro 15.30-20.30). Työ on tuntipalkallista (12€/h ja iltavuorossa iltalisät kello 18 alkaen). Päivävuorossa varainhankkijat toimivat kadulla kaupungin keskustassa ja iltavuorossa oman paikkakuntansa asuinalueiden ovilla.

  Työ ei vaadi aikaisempaa työkokemusta, mutta hyvä asenne ja sitoutuminen Suomen luonnonsuojeluliiton arvoihin ovat edellytyksenä. Koulutamme työhön perusteellisesti, ja tiimeissämme ei kenenkään tarvitse jäädä yksin. Feissarina pääset myös osaksi ammattimaista järjestövarainhankinnan työyhteisöämme.

  Tarjoamme sinulle:
  – Hyvän tuntipalkan.
  – Mukavat ja rennot työkaverit (takuulla!)
  – Haasteellisen mutta palkitsevan ja sosiaalisen työn merkityksellisten asioiden parissa.
  – Joustavat työajat (toivomme kuitenkin vähintään kolmea työvuoroa viikossa).

  Miksi Suomen luonnonsuojeluliitto?
  Suomen luonnonsuojeluliitto on elinvoimainen kansalaisjärjestö sekä luonnon- ja ympäristönsuojelun kansanliike. 15 alueellista luonnonsuojelupiiriä ja niihin kuuluvat yli 160 paikallisyhdistystä tekevät ruohonjuuritason työtä monimuotoisemman luonnon ja puhtaamman ympäristön hyväksi. Suomen luonnonsuojeluliiton toiminta on avointa kaikille luonto- ja ympäristöasioista kiinnostuneille. Liittoon kuuluu yli 30 000 jäsentä ja tukijaa.

  Suomen luonnonsuojeluliitto on saavuttanut monia voittoja luonnonsuojelussa. Työtä kuitenkin riittää. Tämän päivän suuria haasteita ovat saimaannorpan suojelu, ilmastonmuutoksen torjuminen, Itämeren ja sisävesiemme puhtauden vaaliminen ja lähiluonnon suojelu.

  Lisää tietoa: www.sll.fi

  Suomen luonnonsuojeluliiton varainhankintakampanjan toteuttaa Suomen Varainhankintatoimisto (www.svht.fi).

  Käsittelemme kaikki hakemukset kahden viikon kuluessa ja vastaamme kaikille hakijoille.

  Lähetä meille työhakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen rekry@svht.fi. Muista mainita hakemuksessasi, mihin kaupunkiin haet töihin.

 • SOS-Lapsikylän D2D-kampanja

  Hei sinä sanavalmis ja positiivinen maailmanparantaja! Haetko joustavaa ja merkityksellistä työtä reilulla palkalla? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi feissarimme ja tärkeä osa SOS-Lapsikylän toimintaa!

  Haemme nyt uusia kasvoja ammattitaitoisiin ja energisiin tiimeihimme Helsinkiin, Lahteen, Tampereelle, Turkuun, Jyväskylään, Ouluun, Hämeenlinnaan, Lappeenrantaan, Mikkeliin, Joensuuhun, Kuopioon, Kouvolaan ja Savonlinnaan.

  Mitä feissarin työ sisältää?

  Feissarin tehtävänä on kohdata ihmisiä ovilla oman paikkakuntansa asuinalueilla ja antaa heille mahdollisuus vaikuttaa huostaan otettujen suomalaislasten elämään konkreettisesti ja tehokkaasti. Työssään feissari vetoaa ihmisiin tavoitteenaan saada heidät sitoutuneiksi SOS-Lapsikylän kuukausilahjoittajiksi. Feissarit työskentelevät 5 tuntia päivässä ma-pe kello 15.30-20.30. Työ on tuntipalkallista (12€/h + iltalisät kello 18 jälkeen).

  Työ ei vaadi aikaisempaa työkokemusta, mutta rohkea ja iloinen asenne on hakijalle edellytys. Koulutamme työhön perusteellisesti, ja tiimeissämme ei kenenkään tarvitse jäädä yksin. Feissarina pääset myös osaksi ammattimaista järjestövarainhankinnan työyhteisöämme.

  Tarjoamme sinulle:

  -Hyvän tuntipalkan (12€/h + iltalisät kello 18 jälkeen).
  -Mukavat ja rennot työkaverit (takuulla!)
  -Joustavat työajat (toivomme vähintään kolmea työvuoroa viikossa).

  Sovellut työhön jos olet:

  -Sitoutunut SOS-Lapsikylän arvoihin.
  -Mainio tyyppi.

  Miksi SOS-Lapsikylä?

  Suomessa lähes 18 000 lasta ei voi asua omassa kodissaan. Lisäksi yli 87 000 lasta tarvitsee muuta lastensuojelun apua ja tukea. SOS-Lapsikylä pyrkii antamaan näille lapsille mahdollisuuden elää mahdollisimman tavallista lapsuutta. Toiminnan ytimenä ovat SOS-Lapsikylissä olevat kodit, joissa lapsen on mahdollista kasvaa sijaisperheessä, mikäli vanhemmat eivät yksin pysty huolehtimaan lapsistaan.

  Työskentelemme myös tukea tarvitsevien perheiden kanssa, jotta mahdollisimman moni lapsi voisi kasvaa omien vanhempiensa kanssa. Tavoitteemme on, että lapset saavat olla lapsia, tuntea olevansa rakastettuja ja turvassa.

  Suomen SOS-Lapsikylä on osa kansainvälistä, yli 130 maassa toimivaa SOS Children’s Villages -järjestöä. SOS-lapsikylissä ja -nuorisokodeissa asuu maailmanlaajuisesti yli 80 000 lasta ja nuorta, ja työstämme hyötyy yli kaksi miljoonaa ihmistä.

  SOS-Lapsikylän D2D-kampanjan toteuttaa Suomen Varainhankintatoimisto (www.svht.fi).

  Käsittelemme kaikki hakemukset kahden viikon kuluessa ja vastaamme kaikille hakijoille.

  Lähetä meille avoin hakemus ja CV osoitteeseen rekry@svht.fi. Muista mainita hakemuksessasi, mihin kaupunkiin haet töihin.

 • Syöpäsäätiön F2F-kampanja

  Hei sinä sanavalmis ja positiivinen maailmanparantaja! Haetko joustavaa ja merkityksellistä työtä reilulla palkalla? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi feissarimme ja tärkeä osa Syöpäsäätiön toimintaa!

  Haemme nyt uusia työntekijöitä ammattitaitoisiin ja energisiin tiimeihimme Helsinkiin, Lahteen, Hämeenlinnaan, Tampereelle, Kuopioon, Jyväskylään, Ouluun ja Turkuun.

  Mitä feissarin työ sisältää?

  Feissarin tehtävänä on kohdata kadulla ihmisiä ja antaa heille mahdollisuus konkreettisesti vaikuttaa syövästä kärsivien ihmisten elämään. Työssään feissari vetoaa ihmisiin tavoitteenaan saada heidät sitoutuneiksi Syöpäsäätiön kuukausilahjoittajiksi. Feissarit työskentelevät 5-6 tuntia päivässä ma-pe. Työ on tuntipalkallista (12€/h).

  Työ ei vaadi aikaisempaa työkokemusta, mutta rohkea ja iloinen asenne on hakijalle edellytys. Koulutamme työhön perusteellisesti, ja tiimeissämme ei kenenkään tarvitse jäädä yksin. Feissarina pääset myös osaksi ammattimaista järjestövarainhankinnan työyhteisöämme.

  Tarjoamme sinulle:
  -Hyvän tuntipalkan.
  -Mukavat ja rennot työkaverit (takuulla!)
  -Haasteellisen mutta palkitsevan ja sosiaalisen työn merkityksellisten asioiden parissa.
  -Joustavat työajat (toivomme kuitenkin vähintään kolmea työvuoroa viikossa).

  Sovellut työhön jos olet:
  -Sitoutunut Syöpäsäätiön arvoihin.
  -Mainio tyyppi.

  Miksi Syöpäsäätiö?

  Päivittäin yli 80 suomalaista saa kuulla sairastavansa syöpää. Syöpä ei kosketa ainoastaan sairastunutta, vaan myös läheisiä, tuttavia, ystäviä, sukulaisia, naapureita. Syöpä koskettaa meistä jokaista. Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö on taistellut syöpää vastaan vuodesta 1948. Syöpäsäätiö rahoittaa syöpätutkimusta ja tarjoaa neuvontapalveluita syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiö edistää myös syövän ennaltaehkäisyä ja varhaista toteamista. Lisäksi varoja ohjataan avustuksina vähävaraisille syöpäpotilaille sekä lapsen syöpäsairauden vuoksi vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen joutuneille perheille. Avustuksille on kasvava tarve.

  Lisää tietoa: www.syöpasaatio.fi

  Syöpäsäätiön F2F-kampanjan toteuttaa Suomen Varainhankintatoimisto (www.svht.fi).

  Käsittelemme kaikki hakemukset kahden viikon kuluessa ja vastaamme kaikille hakijoille.

  Lähetä meille avoin hakemus ja CV osoitteeseen rekry@svht.fi. Muista mainita hakemuksessasi, mihin kaupunkiin haet töihin.

 • UN Womenin D2D-kampanja

  Hei sinä sanavalmis ja positiivinen maailmanparantaja! Haetko joustavaa ja merkityksellistä työtä reilulla palkalla? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi feissarimme ja tärkeä osa UN Womenin toimintaa!

  Haemme nyt uusia työntekijöitä Helsinkiin, Lahteen, Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään, Seinäjoelle, Vaasaan, Ouluun, Kouvolaan, Lappeenrantaan, Mikkeliin, Joensuuhun ja Kuopioon.

  Mitä feissarin työ sisältää?
  Ovelta ovelle -kampanjassa feissarin tehtävänä on kohdata ihmisiä oman paikkakuntansa asuinalueilla ja antaa heille mahdollisuus tukea työtä naisten ja tyttöjen oikeuksien puolesta. Työssään feissari vetoaa ihmisiin tavoitteenaan saada heidät sitoutuneiksi UN Womenin kuukausilahjoittajiksi.

  Feissarit työskentelevät 5 tuntia (klo 15.30-20.30) ma-pe. Työ on tuntipalkallista (12€/h + 15%:n iltalisä klo 18 jälkeen). Toivomme, että voit sitoutua vähintään kolmeen työvuoroon viikossa.

  Työ ei vaadi aikaisempaa työkokemusta, mutta rohkea ja iloinen asenne on hakijalle edellytys. Koulutamme työhön perusteellisesti, ja tiimeissämme ei kenenkään tarvitse jäädä yksin. Feissarina pääset osaksi ammattimaista järjestövarainhankinnan työyhteisöämme.

  Tarjoamme sinulle:
  -Hyvän tuntipalkan.
  -Mukavat ja rennot työkaverit (takuulla!)
  -Haasteellisen mutta palkitsevan ja sosiaalisen työn merkityksellisten asioiden parissa.

  Sovellut työhön jos olet:
  -Sitoutunut UN Womenin arvoihin.
  -Mainio tyyppi.

  Miksi UN Women?
  UN Women puolustaa naisten ja tyttöjen oikeuksia noin sadassa maassa. Tavoitteenamme on maailma, jossa on yhtä arvokasta syntyä tytöksi kuin pojaksi – jossa miehillä ja naisilla on yhtäläiset oikeudet ja mahdollisuudet. Kuukausilahjoittajien tuella naiset ja tytöt voivat elää vapaana väkivallasta, opiskella, ansaita omia tuloja ja seurata unelmiaan.
  Lisää tietoa: www.unwomen.fi

  UN Womenin Door-to-Door -kampanjan toteuttaa Suomen Varainhankintatoimisto (www.svht.fi). Käsittelemme kaikki hakemukset kahden viikon kuluessa ja vastaamme kaikille hakijoille.

  Lähetä meille avoin hakemus ja CV osoitteeseen rekry@svht.fi. Muista mainita hakemuksessasi, mihin kaupunkiin haet töihin.

 • Televarainhankkijaksi

  Etsimme Helsingin tiimiimme televarainhankkijoita tekemään tärkeää työtä eri kansalaisjärjestöille.

  Kampanjasta riippuen työ on uusien kuukausilahjoittajien rekrytointia, lahjoitussummien korotussoittoja tai muita lahjoituksiin liittyviä, puhelimitse tehtäviä toimenpiteitä. Työ on osittain myynnin kaltaista, tulostavoitteellista työtä.

  Työhön liittyy myös kirjallista raportointia, joten hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito ovat työn edellytyksenä. Työn onnistumisen kannalta tärkeitä piirteitä ovat myös sosiaalisuus, positiivisuus ja sinnikkyys.

  Arvostamme aikaisempaa työkokemusta myynnin, markkinoinnin, varainhankinnan tai järjestöjen parista, mutta ne eivät ole työn edellytyksenä.

  Suomen Varainhankintatoimisto on kansalaisjärjestöjen ja muiden toimijoiden varainhankintaan erikoistunut konsultointiyritys.

  Lisätietoja: www.svht.fi

  Tarjoamme sinulle:

  – Hyvän tuntipalkan (12€/h).
  – Mukavat ja rennot työkaverit (takuulla!)
  – Joustavat työajat (toivomme vähintään kolmea työvuoroa viikossa).

  Sovellut työhön jos olet:

  – Motivoitunut onnistumaan ja sinulla kyky motivoida muita samaan.
  – Hyvän suullisen suomen kielen taidon osaava.
  – Mainio tyyppi.

  Lähetä vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen toimisto@svht.fi.

  Lisätietoja televarainhankkijan työstä antaa Janne Räikkönen, 040 7009963 tai toimisto@svht.fi

  Käsittelemme kaikki hakemukset ja vastaamme kahden viikon sisällä kaikille hakijoille.

Työntekijämme kertovat

SVHT:lla työskentely on ollut yksi elämäni parhaista kokemuksista! Parasta työssäni on työyhteisö: olen aina kokenut saavani arvostusta tekemästäni työstä, kannustavat esimiehet ja huiput työkaverit. SVHT on enemmän kuin työpaikka. SVHT on perhe.

– Ulpu

Aidosti sydämellisten ja ammattitaitoisten pomojen kanssa ei ole hetkeäkään tylsää.

– Linda

SVHT työnantaja on ollut mahtava kokemus jo työhaastattelusta lähtien. Yrityksessä on osaavat esimiehet ja olen saanut työhöni laajan koulutuksen, töihin liittyviin kysymyksiin saa aina myös vastauksen. Unohtamatta parhaita työkavereita, joustavuutta ja kokemusta varainhankinnasta!

– Pete

SVHT:ssa yhdistyvät asiantuntevat pomot, kiinnostavat kampanjat sekä kannustava tuki työntekijöille.

– Mari